Najnovšie recenzie zo sekcie Drevené hračky
- vynikajúca vec
Neodporúča produkt
- Zvuk na hracke nefunguje. Uz druhy eshop, ktory nam tuto hracku poslal nefunkcnu.
- super hra
klasika je klasika
Spokojnosť
Odporúča produkt
- Drevené puzzle sú trvanlivé pre viac generácií /pokiaľ ich nepožuje napr. pes/
- Splnil očakávania
Odporúča produkt
- veľmi pekná a farebná knižka, ktorú deti radi čítajú
- Krásne drevené puzzle
- Skvelá cena
- Krásne drevené puzzle
- Skvelá cena
Odporúča produkt
Prisiel mi vadny produkt, kde boli dva dieliky rovnake a teda sa nedali spravne plnit ulohy uplne. Pekna hracka, len skoda toho dieliku.
- Very good quality puzzles
- Great for our 2-year-old toddler
- Great balancing toy
- Very good quality
- krasne farebne
- dobre vymyslene navliekanie, snurka ma na zaciatku palicku,na konci sikovne ukoncenie, aby dietatu navlecene kocky nespadli
Trosku malinke ale moja chyba, ze som si nepozrela rozmery, inak je hracka podla predstav :)
Odporúča produkt
- Pekné drevené, kvalitné.
- Veľmi malé produkty. Predstavovala som si to aspon o dva tri centimetre väčšie.
- Pri niektorom výrobku neboli vôbec rozmery a keď mi to prišlo zarazila som sa lebo veľmi maličké a teda drahé podľa mňa na takú veľkosť…
- 3 hracky v jednej
Kaloo drevená nádobka na zúbok My little Tooth Box Home zvieratká zajačik medveď líška s plyšovými ušami
Odporúča produkt
- Je to roztomilé,pastelové farby..perfektný dizajn
- Krásna pamiatka na vypadnutý prvý zúbok,ako dekorácia..úplne super..nenápadné a milé...
- efektívna edukatívna hračka
užasná hra
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »